Erwin Vangoidsenhoven

Erwin Vangoidsenhoven

Aanpak

Uitdagende dossiers worden vanuit alle feitelijke en juridische invalshoeken geanalyseerd. Na deze grondige analyse worden de standpunten met u gedeeld en toegelicht vooraleer ze officieel worden.

De passie voor het beroep en voor het recht maken dat talrijke uitspraken gepubliceerd werden in vooraanstaande juridische tijdschriften.

"Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding." ~ Confucius

Achtergrond

Erwin Vangoidsenhoven behaalde in 1984 met grote onderscheiding zijn rechtenlicentie aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij was er gedurende 3 jaar deeltijdspraktijk-assistent, voor de richting personen-en familierecht.

Na een stage bij een vooraanstaand advocatenkantoor in Brussel, is hij advocaat in Mechelen sedert 1987. In 1995 werd hij benoemd als plaatsvervangend rechter in de Rechtbank van eerste aanleg te Mechelen.

Mr. Vangoidsenhoven wordt zowel door het Vredegerecht te Mechelen, als door de Rechtbank van eerste aanleg aangesteld als curator van onbeheerde nalatenschappen. Door de Arbeidsrechtbank wordt hij aangesteld als schuldbemiddelaar.

Gedurende meer dan twee decennia heeft Mr. Vangoidsenhoven meerdere mandaten bekleed voor de Orde van Advocaten. Zijn inzet werd bekroond met de trofee "Advocaat van het jaar" in 2014. In 2021 was hij lid van de Raad van de Orde van Advocaten van de Provincie Antwerpen.