Anke Jorissen

Anke Jorissen

Aanpak

Anke Jorissen garandeert een gepersonaliseerde en betrouwbare aanpak. Ze stippelt samen met u het ideale parcours uit om uw dossier correct en resultaatgericht af te handelen.

"In elke moeilijkheid schuilt een kans." ~ Albert Einstein

Achtergrond

Anke Jorissen behaalde in 2019 haar master in de rechten aan de KU Leuven, met een bijzondere focus op het privaatrecht. Ze specialiseerde zich in het familierecht en ontwikkelde een expertise op het gebied van vereffeningen en verdelingen, waardoor ze vertrouwd is met notarieel gerelateerde dossiers.

In 2020 nam zij deel aan de pleitwedstrijd 'Ridder René Victor', waar ze haar gedrevenheid en passie voor overtuigende pleidooien kon tonen. Anke is tevens een erkend bemiddelaar (eigen praktijk), met een specialisatie in familiezaken. Haar vertrouwelijke aanpak legt het accent op “gedeelde groei”.

Als erkend lid van de stagecommissie aan de Balie Provincie Antwerpen houdt ze voeling met alle professionele ontwikkelingen. Sinds september 2023 is zij ook als praktijkassistente verbonden aan het Centrum voor Rechtsmethodiek (KUL).